NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it.

I understand

RESPONSABLE
1. Identitat
Empresa: JOFERCAN SL

CIF: B17586835

Dir. Postal: Carretera de Vilamacolum a Vilacolum S / N - Pol Ind 1 - Parcel·la 54 - 17474 Torroella de Fluvià

E-Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Dades de contacte del delegat a protecció de dades:
No es disposa de Delegat.

FINALITATS
2. Descripció ampliada de la finalitat / s del tractament:
Tractarem les seves dades (per exemple: per a la Gestió administrativa, comptable i fiscal, però vostè haurà de posar la finalitat del seu tractament)

CONSERVACIÓ
3. Terminis o criteris de conservació de les dades:

Les dades personals proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació amb l'entitat i no se sol·liciti la seva supressió per l'interessat, seran conservats d'acord amb els terminis legals establerts en matèria fiscal i comptable, prenent com a referència l'última comunicació.

DECISIONS
4. Decisions automatitzades, perfils i lògica aplicada:
L'empresa NO prendrà decisions automatitzades, perfils o lògica aplicada a les dades.

LEGITIMACIÓ
5. Legitimació per execució d'un contracte:
A causa de que el tractament és necessari per a l'execució d'un contracte mercantil, en el qual vostè és part, es fa constar que el tipus de contracte de què es tracta, és el citat contracte mercantil o la relació precontractual.
Com la comunicació de dades personals és un requisit legal o contractual i un requisit necessari per a subscriure l'esmentat contracte, s'informa a l'interessat que està obligat a facilitar les dades personals, i així mateix que les conseqüències de no fer-ho poden suposar la no prestació del servei sol·licitat.

DESTINATARIS
6. Durant el període de durada del tractament, JOFERCAN SL- no realitzarà cap cessió, llevat obligació legal, ni tampoc cap transferència.

DRETS

L'interessat pot exercir els següents drets:

Dret a sol·licitar l'accés a les seves dades personals.
Dret a sol·licitar la seva rectificació o supressió.
Dret a sol·licitar la limitació del seu tractament.
Dret a oposar-se al tractament.
Dret a la portabilitat de les dades.
Dret a retirar el consentiment prestat.

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si en l'Entitat estem tractant dades personals que els concerneixin, o no. Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollides.
En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament els conservarem per a l'exercici o la defensa de reclamacions. En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. En aquest cas, l'entitat, deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions.
Si ha atorgat el seu consentiment per a alguna finalitat concreta, té dret a retirar el consentiment atorgat en qualsevol moment, sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.
Per a això podrà emprar els formularis habilitats per l'empresa, o bé dirigir un escrit a JOFERCAN SL- Carretera de Vilamacolum a Vilacolum S / N - Pol Ind 1 - Parcel·la 54 - 17474 Torroella de Fluvià també pot enviar un correu electrònic a: jofercan @ jofercan.com.

En cas que senti vulnerats els seus drets pel que fa a la protecció de les seves dades personals, especialment quan no hagi obtingut satisfacció en l'exercici dels seus drets, pot presentar una reclamació davant l'Autoritat de Control en matèria de protecció de dades competent a través del seu lloc web: www.agpd.es.

En compliment del que preveu l'article 21 de la Llei 34/2002 de serveis de la societat de la informació i comerç electrònic, si vostè no desitja rebre més informació sobre els nostres serveis, pot donar-se de baixa a la següent adreça de correu electrònic de l'entitat, indicant en l'assumpte "No enviar correus".

Procedència de les dades
Les dades personals que tractem en JOFERCAN SL procedeixen directament de vostè:

Les categories de dades que es tracten són:

Dades d'identificació
Codis o claus d'identificació
Adreces postals o electròniques
informació comercial
dades econòmiques

No es tracten dades especialment protegides.

 

Contact

JOFERCAN Maquinària Agrícola
Road from Vilamacolum to Vilacolum s/n.
Industrial Zone 1, Parcel 54
17474 Torroella De Fluviá, Girona
España
Tel. +34 972 19 38 66